Miért jó választás a sminktetoválás?

Miért jó választás a sminktetoválás?

Az elkenődő szemhéjtustóltól elkezdve, a vízálló szemceruzáig a szemhéj sötétítésére, a smink- és kozmetikai ipar drasztikusan fejlődött az évek során. Manapság már a sminkelés is tud másként működni, nincs rá szükség, hogy minden nap korán reggel keljünk fel csak azért, hogy ki legyünk sminkelve, erre találtak a tartós sminket vagy más néven sminktetoválás.

A sminktetoválás egy mikropigmentációs eljárás, amely a kozmetikai tetoválás egyik formája. Ezt lehet alkalmazni hajvonal feltöltésére, ajakfestésre, szempillák javítására vagy teljes sminkre is.

Ez egy rendkívül előnyös kezelés lehet azoknak, akik valami miatt tartósan akadályoztatva vannak a napi sminknelésben. Egy tartós sminktetoválás megannyi előnnyel kecsegtet minket.

1. Kiváló időmegtakarítás

Kinek ne lenne ismerős, amikor reggel hiába szól az ébresztő, mégis későn kelünk fel, ilyenkor persze előfordulhat, hogy nincs időnk végigcsinálni a sminkelési rutinunkat. A sminkelés pedig időt, türelmet és készségeket igényel. Manapság pedig hiába van meg a tehetség, és még talán a türelem is, az időnek mindig szűkében állunk. Pontosan ez az a helyzet, amikor a tartós sminktetoválás gyökeresen megváltoztathatja a reggeli rutinunkat és rengeteg időt takaríthatunk meg.

2. Biztonságos a bőr számára

Ha érzékeny bőrünk van, akkor a sminkelés során használt termékekre nagyon oda kell figyelni. Allergiát, bőrirritációt és egyéb kellemetlen reakciókat is okozhat a nem megfelelő típusú termék. Míg például egy szemhéj esetében a soft powder szemöldöktetoválás és más szemhéjtetoválás esetében is mindig megnézik, hogy allergiás-e a bőrünk az alkalmazandó termékekre, így garantáltan csakis jó minőségű termék kerülhet a bőrünkre.

3. Hosszú ideig tart és növelheti önbizalmunkat

A napi sminkkel ellentétben a tartós smink tovább tart. Egytől öt évig maradhat fenn és idővel elhalványul. Ezenkívül vízállóak és maszatállóak is. Ha a tartós sminket választjuk, mindig makulátlan lesz a sminke. Ezentúl növelheti önbizalmunkat, mivel a jól elkészített smink kiegészítheti vonásainkat. Friss és ragyogó megjelenést is biztosít.

Javasolt bejegyzések